Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΕπεισόδια με μαθήτριες στα βόρεια προάστια: Έπαιξαν ξύλο για έναν καταγγελλόμενο βιασμό

Επεισόδια με μαθήτριες στα βόρεια προάστια: Έπαιξαν ξύλο για έναν καταγγελλόμενο βιασμό

Περίεργη ιστορία με πρωταγωνίστριες 15χρονες μαθήτριες που αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους… με ξύλο – Τι κατήγγειλε η μια εξ αυτών, εξοργίζοντας τις υπόλοιπες

Θρίλερ στα βόρεια προάστια με πρωταγωνίστριες 15χρονες μαθήτριες, φόντο έναν βιασμό, άγρια επεισόδια στη μέση του δρόμου και μηνύσεις σε αστυνομικά τμήματα.

Η ιστορία που παρουσιάζει το protothema.gr έρχεται να προστεθεί στα άγρια σκηνικά των τελευταίων μηνών μεταξύ μαθητών με πρόσφατο αυτό του Βόλου, με την Αστυνομία να προσπαθεί να ρίξει φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Το σκηνικό στο σχολείο

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί σε λύκειο της βορειοανατολικής Αττικής. Μαθήτρια γεννηθείσα το 2006, δηλαδή 15 ετών, στο διάλειμμα πλησίασε συμμαθήτριά της και της ζήτησε να λύσουν μια παρεξήγηση που είχαν. Τα δυο κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται με την πρώτη μαθήτρια να αποχωρεί σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η 15χρονη συναντήθηκε με μια φίλη της σε δρόμο του Αμαρουσίου και της πρότεινε να πάνε να βρουν την κοπέλα με την οποία ειχε διαπληκτιστεί στο σχολείο για να τα βρουν.

Ξύλο στο πάρκο

Τα κορίτσια πήγαν σε πάρκο της περιοχής όπου συνάντησαν την συμμαθήτρια με την οποία η 15χρονη είχε διαφορές και η οποία βρισκόταν μαζί με άλλες τέσσερις φίλες της. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα αναψαν και τοτε η συμμαθήτρια μαζι με τις άλλες τέσσερις κοπέλες όρμησαν πάνω στην 15χρονη και άρχισαν να την βρίζουν χυδαία, να την φτύνουν και να την χαστουκίζουν.

Η αναφορά στον βιασμό

Αιτία της άγριας επίθεσης που δέχθηκε η 15χρονη φέρεται να είναι ενα περίεργο συμβάν που έχει να κάνει με εναν βιασμό.

Οπως είπε η 15χρονη, η παρέα των συμμαθητριών της, την χτύπησε και την έφτυσε λέγοντάς της ότι αν δεν ανακαλέσει όλα όσα εχει πει για έναν συμμαθητή της, ότι τη βίασε στις 19 του περασμένου Μαρτίου και δεν ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλους τους συμμαθητές της στο σχολείο, θα της κάνουν κακό.

Η 15χρονη προσπάθησε να ξεφύγει και τελικά τα κατάφερε και αργά χθες το απόγευμα μετέβη στο Τμήμα Αμαρουσίου και κατήγγειλε το συμβάν. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να ρίξουν φως και φυσικά να διαπιστώσουν τι ακριβώς εχει συμβεί κυρίως με την καταγγελια της μαθήτριας που αφορά στο κομμάτι του βιασμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ