Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΡόδος – «Είχε νοικιάσει αμάξι και την παρακολουθούσε» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις...

Ρόδος – «Είχε νοικιάσει αμάξι και την παρακολουθούσε» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον γυναικτόνο

Ξαδέλφη της 31χρονηςσημείωσε πως ο 40χρονος έχει νοικιάσει ένα αυτοκίνητο για να παρακολουθεί τις κινήσεις της χωρίς να γίνει αντιληπτός

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 31χρονης στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος μετά το έγκλημα αυτοκτόνησε.

Συγγενείς του θύματος, που κηδεύτηκε την Παρασκευή σε κλίμα βαθιάς οδύνης, δίνουν λεπτομέρειες για την παραβατική και επιθετική συμπεριφορά του δράστη μετά την απόφαση της δολοφονηθείσας να χωρίσουν.

Ξαδέλφη της 31χρονης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σημείωσε πως ο 40χρονος έχει νοικιάσει ένα αυτοκίνητο για να παρακολουθεί τις κινήσεις της χωρίς να γίνει αντιληπτός.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος πήρε τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου για το τίποτα. Δεν την παρακάλεσε να τα ξαναβρούν. Ένας άνθρωπος που αγαπάει, παρακαλάει» είπε.

Σημείωσε πως η 31χρονη ήταν 8 μήνες ζευγάρι με τον δράστη και δεν είχε δείξει σημάδια χειριστικής ή βίαιης συμπεριφοράς πριν από τη συγκατοίκησή τους στα τέλη Ιουλίου.

«Στους 6 μήνες δεν είχε δείξει τίποτα, αλλά βρίσκονταν λίγο γιατί ήταν η καραντίνα και η Ντόρα διάβαζε για το μεταπτυχιακό. Από το καλοκαίρι που τελείωσε με τις σπουδές της, άρχισαν να βρίσκονται πιο πολύ και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Νοίκιασαν ένα σπίτι, το έφτιαξαν, η Ντόρα ήταν χαρούμενη» δήλωσε.

«Μην δεις τηλεόραση μόνη σου»

«Της έλεγε: «μην δεις τηλεόραση μόνη σου. Έλα να κοιμόμαστε μαζί». Οπότε εκείνη σκεφτόταν ότι απλώς θέλει να κοιμούνται μαζί, επειδή μόλις είχαν συγκατοικήσει» συνέχισε και τόνισε πως η ξαδέλφη της δεν γνώριζε τίποτα για το βίαιο παρελθόν του 40χρονου, αλλιώς «δεν θα ήταν μαζί του».

Μετά τον χωρισμό, ο 40χρονος δεν ενοχλούσε την 31χρονη, ούτε και τις έστελνε μηνύματα, κάτι που την έκανε να νιώσει ανακούφιση.

Λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία, η μητέρα του θύματος τής είχε αποκαλύψει πως ο δράστης είχε νοικιάσει αυτοκίνητο και την παρακολουθούσε. «Δεν τον φοβήθηκε ποτέ. Αυτό ήταν το πρόβλημα» κατέληξε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ