Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΚρήτη: Τρόμος για 18χρονη στην Κίσσαμο - Δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό

Κρήτη: Τρόμος για 18χρονη στην Κίσσαμο – Δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή του Μαύρου Μώλου – Η κοπέλα έχασε προσωρινά την όρασή της – Έχει ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί νέες εξετάσεις

Στιγμές τρόμου βίωσε μια 18χρονη κοπέλα στην Κίσσαμο Χανίων η οποία δέχτηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο άνδρα ενώ περπατούσε αμέριμνη. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τετάρτης, στην περιοχή του Μαύρου Μώλου, όταν η κοπέλα επέστρεφε σπίτι της.

Ξαφνικά ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και της έριξε στα μάτια υγρό με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει προσωρινά την όρασή της. Η νεαρή άρχισε να ουρλιάζει από τον πόνο ενώ ο άγνωστος άνδρας είχε τραπεί σε φυγή.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε από περίοικους στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου όπου εξετάστηκε από γιατρούς. Ωστόσο επειδή χρειάστηκε να υποβληθεί σε εξιδεικευμένη οφθαλμολογική εξέταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Η κοπέλα  εξακολουθεί να έχει ερεθισμό στα μάτια και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε νέες εξετάσεις. 

Παράλληλα νωρίτερα σήμερα πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος Κισσάμου όπου περιέγραψε την επίθεση και υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστου.  Αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης της επίθεσης είναι μεσήλικας. 

Πηγή: flashnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ