Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΈγκλημα στην Κατερίνη: «Δεν θυμάμαι να σκότωσα την αδερφή μου» είπε η...

Έγκλημα στην Κατερίνη: «Δεν θυμάμαι να σκότωσα την αδερφή μου» είπε η 75χρονη στους αστυνομικούς

Αύριο το πρωί θα περάσει εκ νέου την πόρτα του ανακριτικού γραφείου Κατερίνης η 75χρονη που στραγγάλισε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδερφή της – Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της απήγγειλε ο εισαγγελέας

Προθεσμία 24 ωρών ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή η 75χρονη που κατηγορείται ότι έπνιξε με λουρί τσάντας την 73χρονη αδελφή της τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Καλλιθέα Πιερίας, προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική της γραμμή με τον νέο της συνήγορό, τον οποίο όρισε η οικογένεια.

Έτσι, η ηλικιωμένη θα περάσει εκ νέου στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής το γραφείο του ανακριτή Κατερίνης, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, η 75χρονη φέρεται να μην έχει αντιληφθεί ακόμα όσα έχει κάνει, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δεν θυμάται τις στιγμές που την οδήγησαν στη δολοφνία της 73χρονης αδερφής της

«Εγώ και η αδελφή μου και κανείς δεν μας επισκέφτηκε. Δεν θυμάμαι να τη σκότωσα. Μέσα στη μαύρη δερμάτινη τσάντα, είχα βάλει χρήματα. Χθες, η αδερφή κου δεν φορούσε το φόρεμα που μου δείξατε στη φωτογραφία, στην οποία ήταν νεκρή. Πάλεψα με ένα πρόσωπο, αλλά δεν ήταν η αδερφή μου»  είπε σε άλλο σημείο της κατάθεσής της. 

Η 75χρονη, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μετήχθη νωρίτερα στον εισαγγελέα που της απήγγειλε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ακολούθως την παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Το έγκλημα τελέστηκε λίγο μετά τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ ο ανιψιός των δύο αδελφών που διαμένει στην ίδια γειτονιά άκουσε φωνές και όταν πήγε στο σπίτι, εντόπισε νεκρή την άτυχη 73χρονη. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης ειδοποιήθηκαν και έφτασαν επί τόπου συλλαμβάνοντας την 75χρονη.

Όπως έγινε γνωστό, η ίδια εξεταζόμενη από αστυνομικούς δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τους λόγους για την πράξη της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ