Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑμπελόκηποι: Κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για βιασμό στο σπίτι όπου έμενε...

Αμπελόκηποι: Κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για βιασμό στο σπίτι όπου έμενε με το παιδί της!

Πριν από λίγες ημέρες τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βια 

Ακόμη μία καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης βλέπει το φως της δημοσιότητας. Γυναίκα κατήγγειλε σήμερα το πρωί, στους αστυνομικούς στο ΑΤ Αμπελοκήπων, πως ο πρώην σύντροφος της την βίασε μέσα στο σπίτι της!

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν όταν ο άνδρας αλβανικής καταγωγής την επισκέφθηκε χθες το βράδυ στο σπίτι όπου διαμένει με τον 4χρονο γιο τους.

Όπως ανέφερε στην καταγγελία της ο κατηγορούμενος της ζήτησε να συνευρεθούν ερωτικά όμως εκείνη αρνήθηκε. Τότε άρχισε να φοβάται πως θα της κάνει κακό και δεν αντέδρασε. Σήμερα το πρωί όμως κάλεσε το 100 και κατήγγειλε πως την βίασε μέσα στο σπίτι της.

Ο Αλβανός προσήχθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου στο ΑΤ Αμπελόκηπων προκειμένου να εξεταστεί από τους αστυνομικούς και να καταθέσει για το συμβάν, στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι άνδρες της Ασφάλειας. Η άτυχη γυναίκα κατέθεσε και μήνυση για το συμβάν με τον πρώην σύντροφο της να οδηγείται στον Εισαγγελέα. Πριν από λίγες ημέρες όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες στο protothema.grτον είχε καταγγείλει ενδοοικογενειακή βια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστικές αποφάσεις για διακίνηση ναρκωτικών και εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ