Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΗλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός – Σαμπάνιες, όπλα και... αποφθέγματα στο προφίλ...

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός – Σαμπάνιες, όπλα και… αποφθέγματα στο προφίλ του στο Facebook

Δεκάδες χρήστες τον καθυβρίζουν στις φωτογραφίες του – Ο αστυνομικός έβαλε την 19χρονη να γυρίσει πορνό – Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα λέει η δικηγόρος της

Πατριωτικά μηνύματα, όπλα, στρατιωτικές εξαρτύσεις, χλιδή και… φιλοσοφικά αποφθέγματα. Αυτά συναντά κανείς στο προφίλ του αστυνομικού που κατηγορείται πως κρατούσε δια της βίας μία 19χονη κοπέλα στο σπίτι του, την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Το protothema.gr αποκαλύπτει την ταυτότητα του άνδρα από την Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται με τον… μισό Ποινικό Κώδικα και η δράση του έχει σοκάρει το Πανελλήνιο λόγω του δράματος που ζούσε η 19χρονη κοπέλα η οποία κατάφερε και ξέφυγε από τα χέρια του.

Το όνομά του είναι Δημήτρης Μπουγιούκος και στο προφίλ του συναντά κανείς κατά κύριο λόγο φωτογραφίες τόσο του ιδιου όσο και πατριωτικού περιεχομένου κάτω από τις οποίες ωστόσο τις τελευταίες ώρες δεκάδες χρήστες του Facebook του επιτίθενται λεκτικά.

Δείτε φωτογραφίες:

Πώς δρούσε ο αστυνομικός – Ακόμα μία σύλληψη χθες 

Χθες συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, το οποίο είχε εμπλοκή στο κύκλωμα, με την άτυχη γυναίκα να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς συγκεκριμένα στοιχεία και για την ύπαρξη και άλλων προσώπων.

Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε πως ο κατηγορούμενος δημιούργησε προφίλ σε ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου και εξώθησε τη 19χρονη στην πορνεία, απειλώντας τη ότι θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της. Ο αστυνομικος έκλεινε ραντεβού και στη συνέχεια της αποσπούσε τα χρήματα που είχε ο ίδιος συμφωνήσει.

Οι ξυλοδαρμοί και τα ναρκωτικά ήταν καθημερινότητα μέχρι τη στιγμή που η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την υπάλληλο μιας καφετέριας που έπαιρνε καφέ καθημερινά. Η υπάλληλος, συνόδευσε την κοπέλα μέχρι την αστυνομία και έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Απελευθερώθηκε και άλλη κοπέλα μαζί με τη 19χρονη, λέει η δικηγόρος της

«Έχουν έρθει σε μένα τρεις ακόμα κοπέλες και μου έχουν μιλήσει για αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. τον αστυνομικό), μία εξ αυτών με περισσότερες λεπτομέρειες» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση στην Ηλιούπολη, η Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος της 19χρονης κοπέλας που κατάφερε να απελευθερωθεί από το διαμέρισμα-κολαστήριο στο οποίο την κρατούσε κλεισμένη ο αστυνομικός που κατηγορείται για κακοποίηση και μαστροπεία.

Η ίδια άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία του αστυνομικού στη δημοσιότητα, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλα τυχόν θύματά του και τόνισε ότι, «δεν έχουν γίνει καταγγελίες στις Αρχές, λόγω του ότι, κάποια από αυτά τα θύματα είναι απολύτως τρομοκρατημένα».

Η κ. Λεγάκη ανέφερε επίσης ότι ο αστυνομικός είχε σπάσει το κινητό της 19χρονης, για να μην μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν, ενώ αναφέρθηκε και σε περισσότερα μέλη του κυκλώματος, τα ονόματα των οποίων έχει δώσει στις Αρχές το θύμα, αλλά και σε περισσότερα θύματα του ίδιου κυκλώματος.

Η δικηγόρος επιβεβαίωσε επίσης ότι η μητέρα της 19χρονης δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα υπέφερε η κόρη της, αφού στο «πλαίσιο της τρομοκρατίας που της ασκούσε ο αστυνομικός, της είχε απαγορεύσει να πει οτιδήποτε».

Όσο για τα μέλη του κυκλώματος που καταγγέλλει η κοπέλα, η δικηγόρος είπε ότι, εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της, η 19χρονη έχει «έχει κατονομάσει στην ΕΛΑΣ τουλάχιστον τρεις ανθρώπους», ωστόσο διευκρίνισε ότι, «για τον πατέρα δεν ξέρουμε σίγουρα ακόμα ότι συμμετείχε στο κύκλωμα».

«Διακινείται η πληροφορία ότι υπάρχουν δέκα κλεισμένες κοπέλες», είπε η δικηγόρος, αποκαλύπτοντας ότι, έχει την πληροφορία ότι, όταν απελευθερώθηκε η 19χρονη, «απελευθερώθηκε κι άλλη κοπέλα, η οποία δε θέλει ακόμα να μιλήσει».

Κάλεσε την Εισαγγελία να φροντίσει για την ασφάλεια των θυμάτων και εξήγησε ότι, «η πληροφορία είναι ότι η δεύτερη κοπέλα απελευθερώθηκε επειδή συνελήφθη ο αστυνομικός, αλλά δε θέλει να μιλήσει επειδή φοβάται».

ΠΗΓΗ:protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ