Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΦωτογραφίες - ντοκουμέντο από το σπίτι «φυλακή» στην Ηλιούπολη: Είχε συνεργούς ο...

Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το σπίτι «φυλακή» στην Ηλιούπολη: Είχε συνεργούς ο αστυνομικός;

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι-«φυλακή» της Ηλιούπολης, όπου 39χρονος αστυνομικός φέρεται να κρατούσε παράνομα 19χρονη την οποία εξέδιδε, δημοσιεύει το Newsbomb.gr

Στις εικόνες φαίνονται οι αστυνομικοί με τα πολιτικά να ερευνούν τόσο το ισόγειο διαμέρισμα όσο και το αυτοκίνητο του 39χρονου αστυνομικού που τελούσε σε αργία..

Στα δύο αυτά σημεία εντοπίστηκαν πολύτιμα στοιχεία που μπορούν να ξεκλειδώσουν τις έρευνες. Αναλυτικότερα, κατά τις έρευνες που έγιναν βρέθηκαν δύο παράνομες αστυνομικές ταυτότητες, τρεις κάρτες μνήμης, ένας σκληρός δίσκος και ένα usb.

Από εδώ και πέρα η Αστυνομία επικεντρώνει την έρευνά της σε τυχόν συνεργούς του 39χρονου, καθώς η 19χρονη φέρεται να έδωσε στην κατάθεσή της πολύτιμα στοιχεία που αφορούν στις επαφές του. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός συνεργού του 39χρονου, ο οποίος αναζητείται από τους αστυνομικούς για να συλληφθεί.

Το ερώτημα είναι εάν υπάρχουν και άλλοι συνεργοί, όπως και εάν κρύβεται κάποιο οργανωμένο κύκλωμα πίσω από την εκμετάλλευση της 19χρονης. Γείτονες του αστυνομικού ανέφεραν ότι έβλεπαν να μπαίνουν στο διαμέρισμα και άλλες νεαρές κοπέλες, χωρίς να γνωρίζουν όμως οτιδήποτε περισσότερο.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ