Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικά"Ζωντάνεψε" ο φρικιαστικός βιασμός 65χρονης γυναίκας από τη Ζαχάρω-Εκδικάστηκε η απόθεση στο...

“Ζωντάνεψε” ο φρικιαστικός βιασμός 65χρονης γυναίκας από τη Ζαχάρω-Εκδικάστηκε η απόθεση στο Εφετείο Πατρών

Απίστευτη φρικαλεότητα από δύο αδελφούς σε βάρος μιας 65χρονης στη Ζαχάρω. Αφού την κακοποίησαν επανειλημμένα, απαίτησαν και το πιν της για να της κλέψουν τις καταθέσεις.  Ο ένας από τους δράστες εμφανίστηκε στο δικαστήριο με σταυρό στο στήθος για να παραστήσει τον μετανιωμένο. Οι δράστες ίσα που απέφυγαν τα ισόβια.

Τα σαδιστικά βασανιστήρια που υπέστη πέρυσι τη νύχτα του Πάσχα μια γυναίκα από περιοχή της Ηλείας, αναβίωσαν χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας όπου δύο αδέλφια Ρομά καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξης 18,5 και σε 17,5 χρόνων αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες συμπεριφέρθηκαν ως κτήνη απέναντι στην 65χρονη που έμενε μόνη σε ερημική τοποθεσία της Ζαχάρως. Αφού εισέβαλαν στο σπίτι της με κουκούλες, την βίασαν εναλλάξ και κατ΄επανάληψη, βιαιοπραγούσαν εναντίον της πίνοντας μπύρες, την απείλησαν με ένα αναμμένο γκαζάκι στο πρόσωπο και με μαχαίρι, τη λήστεψαν και στο τέλος έβαλαν φωτιά στο στρώμα της.

Το δικαστήριο τους έκρινε ενόχους για όλες τις κακουργηματικές πράξεις που τους αποδόθηκαν, ωστόσο υπήρξε επιεικές ως προς τις ποινές, καθώς οι συνήγοροι υπεράσπισης Μαριλία Κάνιστρα και Παναγιώτης Καποτάς, κατάφεραν να «σπάσουν» τα ισόβια δεσμά με τα οποία απειλούνταν τα δύο αδέλφια.

ΣΚΗΝΕΣ ΘΡΙΛΕΡ

Οι σκηνές που περιέγραψε η εισαγγελέας της έδρας κατά την αγόρευσή της ήταν ανατριχιαστικές. Τα δύο αδέλφια, ηλικίας 42 και 20 ετών (οικογένειας με 14 παιδιά) που ζούσαν σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σπίτι της 65χρονης, μπήκαν αργά το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην οικία της, την στιγμή που η ανύποπτη γυναίκα ετοιμαζόταν να κοιμηθεί. Αφού την έσπρωξαν στο κρεβάτι, την χτύπησαν και την ακινητοποίησαν και εκεί ξεκίνησε ένας εφιάλτης δίχως τέλος.

Ο ένας αδελφός την κρατούσε από τα χέρια και από τα πόδια και ο δεύτερος την βίαζε, ενώ αυτό συνεχίστηκε για αρκετή ώρα κατ΄επανάληψη, με τα δύο αδέλφια να εναλλάσσονται σε ρόλους δεσμώτη και βιαστή. Μάλιστα ο μεγαλύτερος σε ηλικία αδελφός, έδινε οδηγίες στον μικρότερο, πως να μην αφήσει βιολογικά ίχνη και εντοπίζονταν από το DNA.

Στη συνέχεια ασκώντας βία και απειλές, έκλεψαν από την γυναίκα 200 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ, αλλά δεν ικανοποιήθηκαν από τη λεία τους. Ο μεγάλος αδελφός πήρε την κάρτα αναλήψεων της 65χρονης και βάζοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό της, την ανάγκασε να αποκαλύψει τον κωδικό PIN.

Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο του θύματος για να μεταβεί στην Τράπεζα Πειραιώς της περιοχής, αφού προέτρεψε τον μικρότερο αδελφό του, να συνεχίζει να βιάζει την 65χρονη μέχρι να επιστρέψει, κάτι το οποίο έκανε κατά την εισαγγελική πρόταση.

Ο μεγάλος αδελφός πήγε στο ΑΤΜ όπου αποπειράθηκε να κάνει ανάληψη χρημάτων, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο υπόλοιπο. Εκεί έκανε και το πρώτο μοιραίο λάθος του. Έβγαλε την κουκούλα ξεχνώντας ότι η κάμερα του ΑΤΜ, κατέγραφε τη συναλλαγή και μαζί το πρόσωπό του.

Γύρισε αμέσως στο σπίτι και κρατώντας μια φιάλη υγραερίου αναμμένη, απείλησε την 65χρονη ότι θα την έκαιγε, αν έλεγε οτιδήποτε στην Αστυνομία. Μάλιστα, για να γίνει πιστευτός, έβαλε φωτιά στο στρώμα του κρεβατιού της 65χρονης.

Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας του Πάσχα, τα δύο αδέλφια εγκατέλειψαν το θύμα τους, σε άθλια κατάσταση και δεμένη σε μια καρέκλα όπου βρέθηκε από τον γιό της.

Πηγή: Pelop.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ