Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑστυνομικοί πέρασαν τον στόκο για κοκαΐνη και συνέλαβαν δύο άτομα - Τους...

Αστυνομικοί πέρασαν τον στόκο για κοκαΐνη και συνέλαβαν δύο άτομα – Τους κρατούσαν για 48 ώρες

Λάθος έκαναν τελικά οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους δύο εργάτες στην Θεσσαλονίκη για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών – Η 48ωρη ταλαιπωρία των δύο ανδρών από την Αλβανία έλαβε τέλος

Σε γκάφα υπέπεσαν τελικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ με την σύλληψη των δύο ατόμων, τις προηγούμενες ημέρες, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά τότε, οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτους τους δύο άνδρες και σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου λοιπόν ζήτησαν από τον οδηγό να ανοίξει το πορτμπαγκάζ, όπου βρήκαν πολλά κουτιά με χρώματα και ένα βαζάκι μουστάρδας με άσπρη σκόνη.

Όταν ρώτησαν τι είχε μέσα, ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ τους είπε πως ήταν στόκος για μερεμέτια, όμως δεν πείστηκαν, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να κρατηθούν για 48 ώρες.

Τους κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα, 2.900 ευρώ που είχαν πάνω τους, ενώ το περιεχόμενο του βάζου εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Associated Press, το αποτέλεσμά του έδειξε πως όντως είχε στόκο μέσα και η 48ωρη ταλαιπωρία των δύο ανδρών από την Αλβανία, να λάβει επιτέλους τέλος.

ΠΗΓΗ:reader.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ