Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΑσύλληπτη μαρτυρία από όλα όσα έλεγε ο Μπάμπης σε μυστική επιχείρηση στη...

Ασύλληπτη μαρτυρία από όλα όσα έλεγε ο Μπάμπης σε μυστική επιχείρηση στη Σκιάθο μετά την δολοφονία

Ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος αποκαλύπτει στο protothema.gr το μυστικό και καλά οργανωμένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την μεταφορά του δολοφόνου της Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το μνημόσυνο της συζύγου του στην Αλόννησο στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου και ομολόγησε ότι εκείνος ήταν που την είχε σκοτώσει: «Δεν έχω δει καλύτερο ηθοποιό. Ήταν χαμογελαστός , σαν να πήγαινε σε κρουαζιέρα», είπε για τον δολοφόνο, τον οποίο μετέφερε με σκάφος από την Αλοννησο στη Σκιάθο.

Ο Δημήτρης Άνθιμος εργάζεται στο “Natura Boutique Hotel” στη Γλώσσα Σκοπέλου και μαζί με ανθρώπους του ξενοδοχείου έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιχειρήσεις διάσωσης με τα πλωτά μέσα που διαθέτει η μονάδα. Αυτή τη φορά που οι άνθρωποι του “Natura” δεν ειδοποιήθηκαν για να βοηθήσουν προκειμένου να βγάλουν κάποιον άνθρωπο από τη θάλασσα αλλά να λάβουν μέρος σε μια μυστική και πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας.

 Τους ζητήθηκε από τις αστυνομικές αρχές να σπεύσουν άμεσα στην Αλόννησο, συγκεκριμένα στο λιμανάκι Βότση, μετά το κεντρικό λιμάνι του νησιού, για να παραλάβουν VIP πρόσωπο με σκοπό να το μεταφέρουν στην Σκιάθο. Τόσο ο Δημήτρης Άνθιμος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος δεν γνώριζαν ούτε την ταυτότητα του συγκεκριμένου προσώπου, ούτε τον τελικό προορισμό, το εμπορικό λιμανάκι εκφόρτωσης οικοδομικών υλικών στη Σκιάθο, το οποίο βρίσκεται μπροστά στον αεροδιάδρομο του νησιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ