Έγκλημα Κορωπί: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 76χρονου

Κατηγορείται για την δολοφονία του 48χρονου γιου του

Φανερά καταβεβλημένος οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης ο 76χρονος ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του 48χρονου γιου του μετά από καβγά που είχαν στο ξυλουργείο που διατηρεί η οικογένεια στο Κορωπί.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ηλικιωμένου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Το πρόβλημα αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος φαίνεται να στάθηκε η αφορμή για την μοιραία λογομαχία με τον πατέρα του. Άνθρωποι του περιβάλλοντος τους λένε πως το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ πατέρα και γιου. Το ποτό, η μακροχρόνια ανεργία του 48χρονου αλλά και το γεγονός ότι βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγο του με την οποία είχε αποκτήσει δυο παιδιά αποτελούσαν έναν εκρηκτικό κοκτέιλ που επιβάρυνε την ψυχολογία του θύματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος αφού πυροβόλησε με καραμπίνα τον 48χρονο γιο του στην κοιλιά τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας: «Πυροβόλησα το γιο μου, ελάτε να με συλλάβετε». Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος.

πηγη: news.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ