Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΡήμαξαν τους καταλύτες 13 οχημάτων στην Κορινθία

Ρήμαξαν τους καταλύτες 13 οχημάτων στην Κορινθία

Οι δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 24 και 31 χρόνων εντοπίστηκαν  τη στιγμή που προσπαθούσαν να ξηλώσουν τον καταλύτη σταθμευμένου οχήματος

Τέλος στους εφιάλτες των ιδιοκτητών οχημάτων στην Κορινθία και στην δράση μιας σπείρας που ξήλωνε τους καταλύτες, έβαλε η παράλληλη έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Σικυωνίων και της Ασφάλειας Κορίνθου, που συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω δυο από τα μέλη της.

Κατά την διάρκεια περιπολίας στο Κιάτο, οι αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων εντόπισαν τους δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 31 χρόνων την στιγμή που προσπαθούσαν να ξηλώσουν τον καταλύτη σταθμευμένου οχήματος και εκείνοι τράπηκαν σε φυγή μόλις τους είδαν. Όμως, μετά από άμεση κινητοποίηση συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα ηλεκτρικό εργαλείο κοπής με δυο μπαταρίες και τρεις λάμες, ένα κατσαβίδι, ένα ζευγάρι γάντια και ένας σκούφος, καθώς και ένας καταλύτης τον οποίο είχαν κλέψει λίγες ώρες νωρίτερα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Στο πλαίσιο της έρευνας σε συνεργασία με την Ασφάλεια Κορίνθου, προέκυψε ότι οι δράστες μαζί με ακόμη τρεις συνεργούς τους ηλικίας 22, 27 και 34 χρόνων είχαν διαπράξει από τις 9 Απριλίου άλλες δέκα κλοπές και μια απόπειρα κλοπής καταλυτών από οχήματα στο Κιάτο και την Κόρινθο. Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες που βαρύνει και τους τρεις συνεργούς τους και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών συνεχίζεται.

Korinthia-klopes

πηγη: protothema.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ