Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΘεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 38χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και κατηγορείται για...

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 38χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και κατηγορείται για 3 βιασμούς

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 38χρονου που παρίστανε τον αστυνομικό και λήστευε ή βίαζε τα θύματά του.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 38χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 21-03-2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης (Σχετ. το από 22-03-2021 δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Υπηρεσία μας).

Πρόκειται για τον:

1) ΣΙΑΣΙΟ Θεόδωρο του Ιορδάνη και της Ανδριανής, γεν. 1983 στη Θεσσαλονίκη.

Οδηγείται στις φυλακές

Στις φυλακές Γρεβενών θα οδηγηθεί ο 38χρονος ο οποίος αρνήθηκε τις αδικήματα που του αποδίδονται. Ο 38χρονος τον περασμένο Φεβρουάριο αποφυλακίστηκε καθώς εξέτισε ποινή κάθειρξης 10 ετών για το φόνο ενός ψυχιάτρου που διέπραξε με την Κουβανή πρώην σύζυγό του θύματος.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης του πέρασαν χειροπέδες μετά τις καταγγελίες των τριών γυναικών ότι τις βίασε και τις ληστές παριστάνοντας τον αστυνομικό. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή, βιασμό και ληστεία , κατά συρροή, παράβαση του νόμου περί όπλων και αντιποίηση της αρχής. Ο κατηγορούμενος υπέβαλε υπόμνημα κατά την απολογία του στο 3ο τακτικό ανακριτή, όπου οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Αρνείται τις κατηγορίες. Ισχυρίζεται ότι στο πλαίσιο κάποιων συναλλαγών συναντήθηκε με τις καταγγέλλουσες, ύστερα από υπόδειξη κρατουμένων των φυλακών όπου βρισκόταν αλλά δεν τις βίασε. Ανέφερε ότι συνευρέθηκε με τις δύο από τις τρεις με τη συναίνεση τους και επί πληρωμή.

πηγή: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ