Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 22χρονο για την επίθεση στον αστυνομικό

Αντιμέτωποι με κακουργήματα και οι υπόλοιποι 15 συλληφθέντες

Αντιμέτωπος με το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας είναι ένας 22χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Ο νεαρός, σύμφωνα με την κατηγορία, είναι ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού ενώ η κακουργηματική δίωξη που ασκήθηκε στρέφεται και κατά αγνώστων καθώς οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Τόσο ο 22χρονος όσο και οι υπόλοιποι 15 συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια παραπέμφθηκαν σε ανακριτή από τον οποίο θα λάβουν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή καθώς είναι αντιμέτωποι με βαρύτατα αδικήματα.

Σε βάρος των 15 ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για τα κακουργήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών και της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, καθώς και για επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση, διατάραξη κοινής ειρήνης, οπλοφορία και οπλοχρησία, που τιμωρούνται σε βαθμό πλημμελήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επτά από τους κατηγορούμενους είναι κάτω των 18 ετών και για το λόγο αυτό παραπέμφθηκαν στον ανακριτή ανηλίκων.

πηγη: news.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ