Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΤο ηλεκτρικό πατίνι έκρυβε από κάτω 51 κιλά ηρωίνης

Το ηλεκτρικό πατίνι έκρυβε από κάτω 51 κιλά ηρωίνης

Συνελήφθη 31χρονος Έλληνας μέλος του διεθνούς κυκλώματος. Έφαγε πρόστιμο και για παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών επέφερε η κατάσχεση 51 κιλών ηρωίνης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Η Αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο Έλληνα. Σημαντικό στέλεχος του διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Που ρόλος του ήταν η μεταφορά και παράδοση της ηρωίνης με σκοπό τη διακίνησή τους στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα.

Σε επιχείρηση που έγινε χθες (28.02) στα Διόδια Αιγινίου. Ακινητοποιήθηκε το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 31χρονος προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος, κατά τον οποίο προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Έπειτα από έρευνα βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και μέσα σε φίλτρο ενεργού άνθρακα 98 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 51 κιλών και 345 γραμμαρίων,, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από δύο σπίτια καθώς και από την κατοχή του συλληφθέντα. Kατασχέθηκαν 1 γυάλινο δοχείο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και 1 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε και πρόστιμο από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης. Για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού.

πηγη: newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
spot_img
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ